Advertisement

Arda Turan Galatasaray : Arda Turan: Galatasaray'a 21 Milyon TL'ye Gelirim - Son ... - Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan.

Arda Turan Galatasaray : Arda Turan: Galatasaray'a 21 Milyon TL'ye Gelirim - Son ... - Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan.. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan. Galatasaray page) and competitions pages (champions league, premier league. Galatasaray fans always trust and support him. Some people want to drop him, but arda never destroyed. Arda turan dokuz yıl sonra altyapısından yetiştiği galatasaray'a transfer oluyor.

Arda turan is sitting on the terrace of an impossibly lavish hotel, picking at a platter of fat grapes and sweet oranges and slices of turan tells a story about one of his earliest games for galatasaray. Arda turan galatasaray'a mı dönüyor! Türk telekom stadı'nda boş sözleşmeye imza atan arda turan, başkan mustafa cengiz'in evine gitti. Arda tercihini bu arada sportif direktörü cenk ergün, 'arda turan bir gün galatasaray'a dönecek' dedi. Takım maç gol asist galatasaray 190 44 76 atletico madrid 178 22 32.

Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! Çok zor... - Sayfa 1 ...
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! Çok zor... - Sayfa 1 ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan. Galatasaray ile para konuşmayan arda turan'ın transferinin en kısa sürede açıklanacağı bildirildi. Galatasaray page) and competitions pages (champions league, premier league. 30 aralık 2019 pazartesi 08:28. Bu transferden üzüntü duyuyorum. mekan basan galatasaray 'ın hocası, hastanede silah sıkan arda turan 'ı takıma alıyor. Son dakika haberine göre galatasaray'ın arda turan ile anlaşmaya vardı! Arda turan galatasaray'a mı dönüyor! Galatasaray başkanı mustafa cengiz, arda turan transferini resmen açıkladı.

Arda'nın tabi yüksek bir maaşı var.

Galatasaray yönetimi bu maaşı karşılayabilir mi bilmiyorum ama öyle bir niyetleri var. diye konuştu. 30 aralık 2019 pazartesi 08:28. Bu yıllık ücretin 2 milyon euro'sunu bir inşaat şirketi verecek. (the match was a draw and arda turan received a 6.5 sofascore rating). Arda turan ismi üzerinden galatasaray'da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Son dakika haberine göre galatasaray'ın arda turan ile anlaşmaya vardı! Yapılan açıklamaya göre, sarı kırmızılı kulüp arda turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken. Galatasaray yönetimi fatih terimin isteği doğrultusunda eski futbolcusu arda turan ile her konuda anlaştı. Arda turan, galatasaray'dan 5 milyon euro yıllık ücret alacak. Galatasaray, arda turan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Arda turan transferinin nasıl gerçekleşeceği konusundaki detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne arda turan'ın tüm kariyeri. Galatasaray, tecrübeli futbolcu arda turan ile resmi sözleşme imzalandığını açıkladı. Cengiz, teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine arda turan ile anlaşmaya vardık.

Arda'nın tabi yüksek bir maaşı var. Arda turan transferinin nasıl gerçekleşeceği konusundaki detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne arda turan'ın tüm kariyeri. Bu transferden üzüntü duyuyorum. mekan basan galatasaray 'ın hocası, hastanede silah sıkan arda turan 'ı takıma alıyor. Galatasaray, tecrübeli futbolcu arda turan ile resmi sözleşme imzalandığını açıkladı. Arda turan'ın menaceri olan ahmet bulut da bu gelişmeyi destekleyen şu açıklamayı yaptı:

Arda Turan Galatasaray'da: İş bitti! Hayırlı olsun - Son ...
Arda Turan Galatasaray'da: İş bitti! Hayırlı olsun - Son ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Arda turan profile), team pages (e.g. Cengiz, teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine arda turan ile anlaşmaya vardık. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan. Son dakika haberine göre galatasaray'ın arda turan ile anlaşmaya vardı! Türk telekom stadı'nda boş sözleşmeye imza atan arda turan, başkan mustafa cengiz'in evine gitti. Arda turan ismi üzerinden galatasaray'da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Arda turan, galatasaray'dan 5 milyon euro yıllık ücret alacak. Galatasaray fans always trust and support him.

Arda turan galatasaray'a mı dönüyor!

Galatasaray page) and competitions pages (champions league, premier league. Güntekin onay, galatasaray arda turan'ı kiralamak istiyor. Çünkü aslolan arda turan değil galatasaray spor kulübü'dür. Arda turan ismi üzerinden galatasaray'da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Galatasaray fans always trust and support him. Türk telekom stadı'nda boş sözleşmeye imza atan arda turan, başkan mustafa cengiz'in evine gitti. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan. Ve arda turan yuvaya geri döndü. 30 aralık 2019 pazartesi 08:26 | son güncelleme: Some people want to drop him, but arda never destroyed. Cengiz, teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine arda turan ile anlaşmaya vardık. İşte arda'yı yeniden sarı kırmızılı formaya doğru götüren. Arda turan is sitting on the terrace of an impossibly lavish hotel, picking at a platter of fat grapes and sweet oranges and slices of turan tells a story about one of his earliest games for galatasaray.

İki sezon için maç başı ücrete oynayacak 33 yaşındaki futbolcu jübilesini de galatasarayda. 33 yaşındaki futbolcunun transferini daha önce veto eden başkan mustafa cengiz'in inadının kırıldığı ve arda'nın 1. Arda'nın tabi yüksek bir maaşı var. Galatasaray ile para konuşmayan arda turan'ın transferinin en kısa sürede açıklanacağı bildirildi. Arda turan is the one of the best footballer on world.

Arda Turan, Galatasaray ile anlaşmaya vardı
Arda Turan, Galatasaray ile anlaşmaya vardı from www.kibrispostasi.com
Arda turan dokuz yıl sonra altyapısından yetiştiği galatasaray'a transfer oluyor. (the match was a draw and arda turan received a 6.5 sofascore rating). Uzun süredir galatasaray'ın gündeminde olan arda turan transferi nihayete eriyor. Yapılan açıklamaya göre, sarı kırmızılı kulüp arda turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken. Arda turan, galatasaray'dan 5 milyon euro yıllık ücret alacak. İki sezon için maç başı ücrete oynayacak 33 yaşındaki futbolcu jübilesini de galatasarayda. Galatasaray yönetimi bu maaşı karşılayabilir mi bilmiyorum ama öyle bir niyetleri var. diye konuştu. Bu yıllık ücretin 2 milyon euro'sunu bir inşaat şirketi verecek.

Son dakika haberine göre galatasaray'ın arda turan ile anlaşmaya vardı!

Arda turan dokuz yıl sonra altyapısından yetiştiği galatasaray'a transfer oluyor. Uzun süredir galatasaray'ın gündeminde olan arda turan transferi nihayete eriyor. (the match was a draw and arda turan received a 6.5 sofascore rating). Galatasaray başkanı mustafa cengiz, arda turan transferini resmen açıkladı. Some people want to drop him, but arda never destroyed. İşte arda'yı yeniden sarı kırmızılı formaya doğru götüren. Türk telekom stadı'nda boş sözleşmeye imza atan arda turan, başkan mustafa cengiz'in evine gitti. Galatasaray kulübü, arda turan ile anlaşmaya varıldığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi. Arda turan galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika arda turan galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Arda turan, galatasaray'dan 5 milyon euro yıllık ücret alacak. Tecrübeli futbolcunun imza töreninde başkan mustafa cengiz, 2. Galatasaray başkanı mustafa cengiz, arda turan transferini resmen açıkladı. Galatasaray, tecrübeli futbolcu arda turan ile resmi sözleşme imzalandığını açıkladı.

Cengiz, teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine arda turan ile anlaşmaya vardık arda turan. Ara transfer döneminde galatasaray'a geri dönmesi beklenen arda turan'dan heyecanlandıran paylaşım geldi.

Posting Komentar

0 Komentar